Klicka här

AntiVirus Corporate Edition

I takt med att virusen blir allt mer avancerade gäller det också att använda sig av ett virusskydd som är tillräckligt bra och ständigt är uppdaterat. Har man ett företag kan det vara rent förödande att drabbas av ett virus om man inte har nog skydd och mer än en gång har ett virus slutat med katastrof.

Symantecs AntiVirus Corporate Edition är ett virusskydd med mycket gott rykte. AntiVirus Corporate Edition erbjuder en kombination av ett effektivt realtids-skydd mot program som kan vara skadliga för servrar och arbetsstationer som har webb baserade och grafiska rapporter, samt hanteringsfunktioner och administrationsfunktioner som är centraliserade.

Köp Norton Antivirus eller andra Symantec-produkter här

Vad gör AntiVirus Corporate Edition?
Den senaste versionen av AntiVirus Corporate Edition heter 12.0 och ger ett avancerat virusskydd som ger ett effektivt skydd mot spyware och adware. AntiVirus Corporate Edition tillåter avancerat virusskydd för hela företaget, men behöver bara styras från en enda konsoll. AntiVirus Corporate Edition upptäcker och tar bort spyware som försöker att installera sig på maskinen i realtid. Du kan också använda AntiVirus Corporate Edition om du använder dig av operativsystemet Linux. I övrigt har AntiVirus Corporate Edition vunnit både Best of the Best Readers Choice Awards 2007 och 39th Consecutive VB100 Pass: Symantec Antivirus.

Var köper man AntiVirus Corporate Edition?
Det går lika bra att köpa AntiVirus Corporate Edition från en återförsäljare som direkt från Symantecs hemsida. På Symantecs hemsida hittar du också relaterade produkter, som kanske passar dig och ditt företag bättre. En sådan produkt är Symantec Endpoint Protection 11.0 License. Här finns även utförlig information om till exempel vilka systemkrav som AntiVirus Corporate Edition har. När du köper AntiVirus Corporate Edition följer det också med ett års kostnadsfri support, precis som hos de flesta av Symantecs produkter. Om du köper AntiVirus Corporate Edition ska du också komma ihåg att uppdatera programmet så att du hela tiden har den senaste versionen. Om du inte uppdaterar AntiVirus Corporate Edition kan programmet bli verkningslöst, då det som sagt hela tiden kommer nya virus i nya format.