Klicka här

AntiVirus for Network Attached Storage

Network Attached Storage är detsamma som nätverkshårddiskar och är alltså en extern hårddisk som du kopplar till ditt nätverk istället för till din dator. På denna kan du lagra till exempel foton, dokument och så vidare. Även om du har flera datorer i hemmet kommer du alltid åt filerna om du har lagrat den på Network Attached Storage.

Köp Norton Antivirus eller andra Symantec-produkter här

Tidigare var det mest företag som hade Network Attached Storage men nu blir det allt vanligare att även hemanvändare köper sig ett. När du köper dig ett Network Attached Storage är det också viktigt att du skaffar ett AntiVirus for Network Attached Storage, så att det sparade är säkert mot hot som virus, maskar och trojaner. Det finns flera olika AntiVirus for Network Attached Storage på marknaden. Symantec är ett av de mest kända företag som tillverkar virusskydd för nätverkshårddiskar.

Symantec AntiVirus for Network Attached Storage
Symantecs AntiVirus for Network Attached Storage heter för närvarande 5.2 och ger användaren fullskalig virus scanning med hög prestanda. AntiVirus for Network Attached Storage reparerar och skyddar även det värdefulla data som du har lagrat på nätverkshårddisken. De tekniska lösningarna som ingår i AntiVirus for Network Attached Storage har dessutom vunnit priser på grund av den avancerade teknologin. Däribland den teknologi som scannar ditt Network Attached Storage mot virus, maskar, adware, trojaner och spyware.

Köpinformation om AntiVirus for Network Attached Storage
Antingen kan du köpa AntiVirus for Network Attached Storage från återförsäljare av Symantecs produkter eller så köper du AntiVirus for Network Attached Storage direkt från Symantecs hemsida. På Symantecs hemsida hittar du dessutom all möjlig teknisk information om AntiVirus for Network Attached Storage, som vilka systemkrav som behövs för att kunna installera AntiVirus for Network Attached Storage och möjlighet att titta på programmet innan du köper det. Här kan du också ladda ner en prov-version av AntiVirus for Network Attached Storage, så att du kan känna efter om programmet är något för dig och dina behov.

Här kan du också läsa artiklar som har skrivits om AntiVirus for Network Attached Storage och på det viset bilda dig en uppfattning. Det kan dock sägas att Symantec är vida kända för sina säkerhetsprodukter och man brukar sällan bli besviken om man köper någon av dem. När det kommer till kritan vill väl ingen drabbas av ett virus och dess förödande konsekvenser, varför man aldrig kan vara nog säker.