Klicka här

Norton 360 Version 2.0

Den senaste versionen av Norton 360 Version 2.0 är det säkerhetsprogram på marknaden just nu som är mest automatiserat, användarvänligt och komplett. Norton 360 Version 2.0 ägs av mjukvaruföretaget Symantec och går att köpa på deras hemsida i internetbutiken.

På Symnatecs hemsida kan du också läsa mer om Norton 360 Version 2.0 innan du bestämmer dig för att köpa det eller inte.

Köp Norton Antivirus eller andra Symantec-produkter här

Hotet idag
Dagens datorer är mycket mer utsatt för virus, trojaner och maskar än någonsin tidigare, vilket gör behovet av en allt-i-ett-lösning ännu större än tidigare. Norton 360 Version 2.0 är just en sådan. Man måste helt enkelt ha program som inkluderar fler tjänster, som till exempel återställning och säkerhetskopiering, skydd för webbläsaren och behovsbaserad teknik. Dessutom vill de flesta kunder ha ett användarvänligt program.

Vad är Norton 360 Version 2.0?
Den nya versionen av Norton 360 Version 2.0 innehåller också säkerhetskopiering till iPod och Blue-ray, samt en hel del förbättringar som ska hjälpa till att skydda datorn ännu mer mot olika slags hot. Norton 360 Version 2.0 lanserades i mars 2008. Tidigare har Norton 360 fått en hel del priser och är en riktig storsäljare på marknaden. Med de nya förbättringarna kan man räkna med att Norton 360 kommer att sälja ännu bättre.

Norton 360 Version 2.0 har en ny typ av skyddsteknik som gör att du som användare surfar ännu säkrare än tidigare. En av dessa nyheter i Norton 360 Version 2.0 är en funktion vid namn Browser protection. Detta är ett webläsarskydd som Symantec har sökt patent på och ska skydda mot olika hot som tar sig in via webläsarens sårbarhet. Det bästa med Norton 360 Version 2.0 är att det är så pass enkelt att använda att du inte behöver ha speciellt stora kunskaper om data för att använda det.

Komponenter i Norton 360 Version 2.0
Förutom ett antivirusprogram är Norton 360 Version 2.0 också ett antispionprogram och innehåller dessutom en brandvägg. Du kan även använda Norton 360 Version 2.0 till att säkerhetskopiera. Som ett extra plus i kanten har Norton 360 Version 2.0 ett skydd mot ett virus som är så pass nytt att andra virusprogram inte har hunnit skapa ett skydd mot det. Ett annat hot som Norton 360 Version 2.0 skyddar mot är trojanen Slientbanker. Denna trojan är så totalt osynlig och används till kapning av bankkonton.

Ännu säkrare bankärenden med Norton 360 Version 2.0
Norton 360 Version 2.0 är det allra bästa om du gör mycket bankärenden eller shoppar på internet. Faktum är att ca 68 % av de som använder Norton 360 Version 2.0 shoppar regelbundet på nätet och nästan lika många går in på sin internetbank minst en gång i veckan. Just därför har många ett behov av att kunna använda sig av säkra och lätta sätt att lagra sin personliga information.

I Norton 360 Version 2.0 ingår därför Norton Identity Safe, vilket lagrar lösenord och övrig privat information på ett mycket säkert sätt. Om du använder dig av Norton 360 Version 2.0 kan du också skapa olika profiler som fyller i dina uppgifter som adress, kreditkortsnummer och dylikt med ett enkelt klick som dessutom är mycket säkrare än att knappa in för hand.

Säkerhetskopiering i Norton 360 Version 2.0
När du använder dig av Norton 360 Version 2.0 har du dessutom möjlighet att säkerhetskopiera din dator. Faktum är att två miljoner av Norton 360 Version 2.0 användare har dragit nytta av den tjänsten. Att säkerhetskopiera sin dator kan innebära räddningen för foton, viktiga dokument eller annat, som annars går förlorat om din dator skulle krascha. Med Norton 360 Version 2.0 är du alltid trygg, så länge du säkerhetskopierar med jämna mellanrum.

Priset för Norton 360 Version 2.0 ligger på cirka 900 kronor och produkten kan köpas både i Symantecs webbshop och hos återförsäljare av Symantecs produkter. När du köper Norton 360 Version 2.0 får du också 1 års gratis uppgraderingar till den senaste programvaran.