Klicka här

Norton Add-On-Pack 2.1

Mjukvaruföretaget Symantec marknadsför några av de största produkterna och tjänsterna inom datasäkerhet. En av deras produkter är Norton Add-On-Pack 2.1, vilket bland annat skyddar mot skräppost, har en barnsäkerhetsfunktion och blockerar konfidentiell information.

Köp Norton Antivirus eller andra Symantec-produkter här

De viktiga fördelarna med Norton Add-On-Pack 2.1

Blockering
Om du har barn vet du kanske hur viktigt det kan vara att kunna blockera olämpliga sidor, som sidor med pornografiskt eller våldsamt innehåll. Till och med små barn vet idag hur man hanterar en dator, vilket gör det nödvändigt för föräldrar och vuxna att hålla sig steget före så att de små inte råkar ut för sidor med skadligt innehåll. Med Norton Add-On-Pack 2.1 kan du skapa olika användarprofiler som är specialanpassade efter vem som använder den. Vissa sidor som du vill komma åt kanske inte ditt barn bör se.

Skräppost
En annan fördel med Norton Add-On-Pack 2.1 är att den hjälper dig att filtrera bort alla mail som du inte vill ha. Alla som har en mailadress idag vet hur ofantligt mycket onödiga skräpmail man får. Med Norton Add-On-Pack 2.1 filtreras dessa bort och flyttas till en speciell mapp för skräppost i din Outlook. Vissa skräpmail är inte bara stötande, utan kan vara farliga för din dator och innehålla virus, men har du Norton Add-On-Pack 2.1 kan du i alla fall vara rätt så garanterad att de mailen inte hamnar i din inbox och riskerar att öppnas.

Har du tidigare skräppostfilter installerade störs inte dessa av Norton Add-On-Pack 2.1, utan Norton Add-On-Pack 2.1 lägger bara till sitt filter till listan. Skräppostsökaren i Norton Add-On-Pack 2.1 är dessutom så smart att den blir bättre och bättre med tiden, då den lär sig vilka av dina mail som räknas till skräppost och vilka som inte räknas som skräppost, genom att söka igenom tidigare mail.

Säkerhet
Den tredje fördelen med Norton Add-On-Pack 2.1 är att programmet skyddar mot att din privata och känsliga information överförs från din dator till internet. Om du handlar mycket online eller använder dig av internetbank kan Norton Add-On-Pack 2.1 hjälpa dig att vara extra säker.

Profilanpassning
Du kan alltid anpassa dina olika profiler hos Norton Add-On-Pack 2.1 så att de blir skräddarsydda för varje person i familjen. Profilerna i Norton Add-On-Pack 2.1 är dessutom lösenordskyddade så att ingen obehörig kan komma in och ändra inställningarna.

För de kunder som redan har Norton 360 säkerhetspaket är Norton Add-On-Pack 2.1 gratis, så en fördel är att köpa hela paketet innan.

Support
Om du har frågor kring Norton Add-On-Pack 2.1 kan du alltid kontakta Symantecs support, antingen via telefon eller via mail. På Symantecs hemsida finns ett stort antal vanligt förekommande frågor som du kan leta igenom innan du kontaktar företaget. Här finns också en produkthandbok att ladda ner. I supporten kan du också få hjälp med tekniska problem om du redan har ett Norton Add-On-Pack 2.1 installerat på din dator.

Här hittar du också programuppdateringar, som hjälper dig så att du alltid har den senaste versionen av Norton Add-On-Pack 2.1. Att då och då leta efter uppdateringar till ditt Norton Add-On-Pack 2.1 kan vara avgörande när det gäller säkerheten, då nya risker hela tiden uppkommer i och med att tekniken utvecklas. Se därför till att alltid ha den senaste versionen av Norton Add-On-Pack 2.1 installerad på din dator. När du köper Norton Add-On-Pack 2.1 har du ett års gratis uppdateringar, sen måste du köpa en ny prenumeration på Norton Add-On-Pack 2.1.

Systemkrav
Det finns vissa systemkrav som din dator måste uppfylla för att kunna använda sig av Norton Add-On-Pack 2.1. Listan på dessa systemkrav finner du Symantecs hemsida. Om du inte uppfyller kraven kommer inte Norton Add-On-Pack 2.1 att kunna installeras på din dator.