Klicka här

Norton Ghost 14.0

Tänk dig att du av misstag har råkat slänga ett mycket viktigt dokument från din dator och tömt papperskorgen. Eller att du av tankspriddhet råkat spara över det viktiga dokumentet med ett annat. Kanske har ett virus raderat hela din hårddisk? Startar inte operativsysstemet som det ska? Eller startar det inte över huvud taget?

Med ett program som säkerhetskopierer och återställer din dator behöver du inte vara rädd för ovanstående scenarior. Norton Ghost 14.0 är ett av de allra senaste och mest avancerade programmen för detta ändamål och har räddat många panikslagna datorägare.

Köp Norton Antivirus eller andra Symantec-produkter här

Prisbelönt program
Norton Ghost 14.0 lanserades under våren 2008, av ett av världens största mjukvaruföretag Symantec. Norton Ghost 14.0 säkerhetskopierar och återställer alltså hela ditt datasystem med alla applikationer, all data, alla inställningar, filer och mappar. Vad som dessutom ingår i Norton Ghost 14.0 är fjärrhanteringsbar säkerhetskopiering, samt avancerad komprimeringsteknik och kryptering som är ledande på marknaden idag.

Detta gör att Norton Ghost 14.0 skyddar allt på din dator. Har du oturen att din dator inte startar efter en krasch, kan Norton Ghost 14.0 ändå återställa eventuella förlorade eller trasiga filer och faktiskt hela systemet. Faktum är att Norton Ghost 14.0 har belönats med utmärkelsen Editors Choice, i tidningen PC Magazine i februari 2006.

Det centrala i Norton Ghost 14.0
Det allra viktigaste i den nya utgåvan Norton Ghost 14.0 är användningen av säkerhetsalarm systemet ThreatCon från Symantec. Detta system hjälper till att identifiera nya hot och drar på automatik igång säkerhetskopieringen vid behov, vilket betyder att din dator skyddas innan själva attacken inträffar.

Norton Ghost 14.0 innhåller även ett mycket kraftigt skydd med nya funktioner som till exempel säkerhetskopiering till andra ställen, offsite, men också fjärrstyrning, utökad prestanda, fjärråterställning med hjälp av en funktion som heter LighsOut restore och fler valmöjligheter för säkerhetskopiering. Du kan alltså välja om Norton Ghost 14.0 ska kopiera vissa delar på datorn, som vissa mappar och filer, eller om Norton Ghost 14.0 ska kopiera hela systemet.

Fördelen med stegvis säkerhetskopiering
När man använder sig av stegvis säkerhetskopiering, som Norton Ghost 14.0 gör, sparar man inte bara på mängden lagringsutrymme, krypteringen hjälper också till att hålla allting ännu mer säkert. Att återställa med Norton Ghost 14.0 har även blivit ännu enklare då man har integrerat programmet i Google Desktop.

Nya hot
Hoten mot datorerna blir allt fler i och med att tekniken utvecklas. Virus, elaka koder, maskar och trojaner sköljer över datoranvändarna. Speciellt ökningen av elaka koder har gjort att behovet att avancerat skydd mot oförutsägbara hot växer och Norton Ghost 14.0 är ett sådant skydd. Norton Ghost 14.0 är det mest avancerade programmet på marknaden just nu, tack vare integreringen med ThreatCon. Norton Ghost 14.0 fungerar i de flesta lagringsutrymmen, som nätverksdiskar, om du har en extern hårddisk, på CD och DVD.

Var hittar jag Norton Ghost 14.0?
För att köpa Norton Ghost 14.0 kan du antingen vända dig till Symantecs återförsäljare eller till webbutiken på Symantecs hemsida. Norton Ghost 14.0 kostar 599 kronor, men då får du också med ett års gratis uppdateringar. Om du köper ett program som Norton Ghost 14.0 är det viktigt att du alltid har den senaste upplagan, annars kan programmet i värsta fall bli helt värdelöst.

På Symantecs hemsida hittar du inte bara ytterligare information om Norton Ghost 14.0, utan även listan på vilka systemkrav som finns för att kunna installera programmet. Här kan du också jämföra Norton Ghost 14.0 med andra liknande produkter, samt få kundsupport om du har några frågor. På hemsidan hittar du också en del matnyttiga filmer och skärmbilder på Norton Ghost 14.0, så att du får möjlighet att se programmet innan du bestämmer dig för att köpa eller inte.