Klicka här

Symantec Företagsprodukter

Symantec har en mängd olika företagsprodukter att erbjuda inom området datasäkerhet och lagring av data. Symantec är ett av de absolut största företagen på marknaden och har blivit prisade av ett flertal av sina företagsprodukter. Främst vill Symantec med sina företagsprodukter hjälpa företag att hantera riskerna med it utrustning, samt maximera it-prestandan.

Köp Norton Antivirus eller andra Symantec-produkter här

Maximera sin prestanda gör man genom att automatisera och standardisera sina programvaror och processer. Symantec företagsprodukter kan erbjuda en programvara som har en öppen infrastruktur och många funktioner. Dessutom har de som arbetar på Symantec företagsprodukter en stor kompetens om området och kan hjälpa till med alla frågor.

Topplista
De mest populära företagsprodukterna från Symantec är, utan inbördes rangordning, följande:

  • Ghost Solution Suite
  • NetBackup
  • Endpoint Protection
  • Enterprise Vault
  • Client Management Suite
  • Backup Exec

Var hittar du Symantec företagsprodukter?
Symantec företagsprodukter hittar du i första hand på Symantecs egen hemsida. Här finns det en flik med namn Internetbutiken i vilken du kan köpa Symantec företagsprodukter. Symantec företagsprodukter är ledande inom branschen och har många års erfarenhet av att leverera företagsprodukter, men också lösningar till enskilda personer.

Information om Symantec företagsprodukter
Symantec har som sagt mängder av företagsprodukter och all information om dessa hittar du på Symantecs hemsida. Här finner du vilka systemkrav som finns för var och en av Symantec företagsprodukter, vanligt förekommande frågor om företagsprodukterna, samt nummer till kundservice. Innan du köper någon av Symantec företagsprodukter bör du noga kolla upp huruvida produkten passar för dig och ditt företag.

Symantec företagsprodukter är som många andra produkter dyra att införskaffa och du bör därför veta så mycket som möjligt om företagsprodukten innan du bestämmer dig för att köpa. Många av Symantec företagsprodukter kan du ladda ner som en gratis provversion att testa under en viss tid. Förutom företagsprodukter har Symantec också utbildningar att erbjuda, samt andra typer av tjänster och evenemang.