Klicka här

Symantec produkter för hemmet

Symantec är ett datasäkerhetsföretag som tillhandahåller en mängd olika produkter och tjänster både för stora företag och för hem och hemmakontor. Symantec har sin bas i Kalifornien i USA, men har också ett kontor utanför Stockholm.

Produkter
Även om Symantec har många produkter som riktar sig till större företag, kan även privatpersoner och hemmakontor hitta både produkter och tjänster som lämpar sig också för den typen av behov. För att hitta Symantec produkter och tjänster för hem och hemmakontor kan du klicka dig fram på Symantecs hemsida till Internetbutiken. Där hittar du både kategorin ”Hemanvändarshop” och ”Företagsshop” i vilka du finner Symentec produkter och tjänster för både privat bruk och mindre hemmaföretag.

Köp Norton Antivirus eller andra Symantec-produkter här

Allt-i-ett-säkerhet
En Symantec produkt som både hem och hemmakontor kan ha nytta av är Norton 360 version 2.0. Norton 360 från Symantec innehåller både antivirusskydd, skydd mot spionprogram, nätfiske, nätverksövervakning och brandvägg. Andra fördelar med Symantec Norton 360 är att du får automatisk säkerhetskopiering och återställning ifall något skulle hända. Denna produkt för hem och hemmakontor från Symantec ger dig också 2 GB gratis och säkert lagringsutrymme online och en support som är integrerad i programmet. Priset för Norton 360 version 2.0 från Symantec är 899 svenska kronor om du köper från Symantecs hemsida.

Datasäkerhet
Symantec har också produkter och tjänster för hem och hemmakontor som är inte är lika omfattande som allt-i-ett-paketen. Vill du ha datasäkerhet med hög prestanda från Symantec bör du använda dig av Norton Internet Security 2009. Det passar både för hem och för hemmakontor, så länge du har max 3 datorer.

Oavsett om du har ett hemmakontor eller inte så är säkerheten i din dator ytterst viktig och då Norton Internet Security har framtagits som ett bra val av tidningen PC för alla är det ett mycket gott alternativ. Om du köper Symantec Norton Internet Security 2009 får du identitetsskydd, en tvåvägsbrandvägg, skydd mot både skräppost och nätfiske, barnsäkerhetsvertyg och antivirus.

Symantec har också produkter och tjänster för hem och hemmakontor som är rena antivirus program. Symantecs prisbelönta antivirus program Norton AntiVirus 2009 är ett sådant. Här får du både antivirus, spionskydd och skydd mot botnät och webbläsarskydd. Dessutom har du i Norton AntiVirus 2009 också skydd mot intrång och internetmaskar. Om du köper den Symantec produkt för hem och hemmakontor får du även regelbundna automatiska uppdateringar. Programmet installeras bara på någon minut, vilket är en fördel jämfört med andra produkter och tjänster för hem och hemmakontor som kan ta lång tid att installera.

Hemsidan
Du hittar som sagt alla Symantecs produkter och tjänster för hem och hemmakontor på deras hemsida www.symantec.com. Här hittar du också information, kundtjänst och support för produkter och tjänster från Symantec, samt bra jämförelseguider mot andra produkter och tjänster för hem och hemmakontor. På Symantecs hemsida hittar du även relaterade artiklar och annat som har skrivits om Symantecs produkter och tjänster.